Decatak – Nordens ledande takmålare

Takmålning och takbehandling blir ett mer populärt val då många inser fördelarna med dessa metoder. När man bestämt sig för att utföra en takmålning bör man använda sig av ett pålitligt och erfaret företag för att säkerställa att allt går rätt till. Decatak har mångårig erfarenhet och är ledande i Norden på takmålning. Genom att utföra över 1500 takmålningar per år vet Decatak precis vad som funkar och hur de ska angripa problem på bästa sätt. Detta tillsammans med goda relationer till kunderna gör dem till ett populärt val för den som vill utföra en takbehandling.

Kontakta Decatak för vidare information i ämnet.

Erfarenhet ger goda resultat

Decatak har funnits i branchen sedan 2006 vilket gör att de hela tiden kunnat utveckla sina metoder. Denna erfarenhet omsätts självklart i resultat och deras kunder kan känna sig säkra på att de vet vad de sysslar med. Denna typ av erfarenhet gör även att Decatak kan ge en 10-årsgaranti till sina kunder, och därför kan man efter sin takmålning vara säker på att resultatet kommer att bestå, länge.

Förstärk kvalitén på taket genom Decataks metod

Något av det viktigaste när det kommer till tak är att det är helt och att det är motståndskraftigt mot angrepp. Genom att använda sig av Decatak får man en grundlig genomgång av takets kvalitet och de byter ut takplattor som gått sönder. Dessutom gör metoden med målning tillsammans med ett motståndskraftigt vax att taket blir självrengörande i framtiden. Det innebär att det snygga och starka taket fortsätter att repellera oönskade organismer och vätska i framtiden och därför håller god kvalitet.

Decatak finns på flera platser i Sverige

Med sitt huvudkontor i Huskvarna där företaget grundades finns Decatak nu även på flera andra platser i Sverige. Idag kan Decataks kunder hitta dem i dessa städer:

  • Malmö
  • Värnamo
  • Västerås
  • Uppsala
  • Örebro
  • Nyköping
  • Stockholm

Genom att finnas på olika platser i Sverige kan Decatak hjälpa många olika kunder. Om man befinner sig inom en 15 mils radie från ett av deras kontor kan man få hjälp med sitt tak. Dessutom har Decatak fått goda recensioner av sina kunder och även goda betyg av oberoende institut, något som gör dem till ett pålitligt val.