Förbättra standard med en golvslipning i Malmö

Beroende på vad just ditt golv är i behov av, och vad du önskar, ser vi till att anpassa vårt arbete för att leverera bästa möjliga resultat. På så sätt kan du känna dig trygg med oss, samtidigt som ditt golv både mår bättre och ser bättre ut. Med vår golvslipning i Malmö får ditt hem det där lyftet du efterfrågat – ge ditt golv den behandling det förtjänar genom att anlita oss idag!

Från gammalt till nytt med golvslipning

Ett vanligt förekommande faktum är att bostadsägare av olika slag saknar kunskap gällande renovering, husbygge och allmän skötsel av hemmets olika delar. Det resulterar inte sällan i att man tar till alldeles för mycket, istället för att bara hålla det enkelt och göra det lilla som krävs. Där är golvslipning ett perfekt exempel.

När du anlitas oss för en golvslipning kan vi se till att ditt golv får exakt den behandling och det fix som behövs för att det ska kännas som nytt igen. Detta är möjligt att göra på alla golv och alla olika material, så länge de inte är allt för gamla eller nedslipade. Ditt vackra golv behöver alltså inte bytas ut – det kan återfå sin glans med hjälp av vår golvslipning.

På så sätt slipper du genomföra en omfattande renovering eller byta ut ett helt fungerande golv i onödan. Det är både tidsbesparande, mycket mer ekonomiskt, och väldigt mycket smidigare. Tveka inte på att kontakta oss då du vill förvandla ditt gamla golv till ett nytt!

Varför anlita proffs?

Som professionella golvslipare och experter när det kommer till skötsel, vård och renovering av parkett kan vi erbjuda dig riktigt fina resultat oavsett vad du efterfrågar. Vi sätter alltid dig som kund i första hand, för att du ska känna dig trygg och säker i våra händer.

När du anställer oss för golvslipning i Malmö väger vi självklart in dina önskemål då vi gör en helhetsanalys av vad ditt golv kräver. På så sätt kan vi anpassa arbetet efter din stil och smak, utan att riskera att golvet utsätts för en behandling eller en process som inte resulterar i bästa möjliga utfall. Vi ser till att ditt golv får precis det som behövs!

  • Golvslipning
  • Lackering och oljning
  • Renovering och utbyte
  • Färgning
  • Mångsidiga behandlingar på olika golv