Städning vid flytt i Malmö

För dig som ska flytta väntar många långa dagar fyllda av packning, logistiska ärenden som uppsägning av abonnemang samt städning. Mycket städning. Det tar mer tid än vad man först kan tro att rensa ut ett hem. Det är lite som att plocka ihop en del av ditt liv, sådant kräver mycket ork, både psykiskt och fysiskt. Samtidigt har du förmodligen många andra saker att bolla med, som jobb, skola, barn och umgänge. Ett tips är att anlita flyttstädning i Malmö, då slipper du ta itu med något av det jobbigaste under flytten. Flyttstädning är verkligen inte samma sak som vanlig hemstädning. Många personer har inte ens flyttstädat någonsin. Några av momenten som en flyttstädning innefattar är bland annat:

  • Rengöring av alla golvytor (dammsugning och våttorkning)
  • Damning och avtorkning av lister, kontakter och dörrhandtag
  • Rengöring av dörrar
  • Fönsterputsning
  • Rengöring av vitvaror och ugn
  • Skrubbning av kakel i kök och badrum
  • Rensning och rengöring av samtliga golvbrunnar

I kort kan man säga att hemmet ska vara skinande rent, till och med bakom ugnen. Som du säkert förstår kräver detta mycket tid och slit. Samtidigt håller du förmodligen på att komma tillrätta i det nya hemmet och fixa med papper och adressändring. Det är lätt hänt att något glöms bort mitt i flyttkaoset. När du anlitar flyttstädning i Malmö behöver det inte bli dyrt. Om du har förberett för städteamet, exempelvis genom att plocka undan alla möbler och prylar, samt om du utnyttjar RUT-avdraget, blir det billigare.

Gör vissa moment själv

För att dra ner priset på flyttstädning i Malmö kan du göra vissa av momenten själv. Exempelvis sådant som du själv inte tycker är alldeles för jobbigt. Även om de flesta städföretag som erbjuder flyttstädning i Malmö har en checklista och olika moment som ingår i priset, kan man oftast själv påverka vad man behöver hjälp med. Berätta om vad just du vill ha hjälp med och vad du själv kan göra. Se även till att jämföra priser. Många städföretag har väldigt olika prisklasser samt olika checklistor. Läs recensioner för att få en bättre känsla för pålitlighet och bemötande.

Boka flyttstädning i Lund

Att boka flyttstädning är någonting som görs med stora tidsintervall. Den som skall flytta har kanske begränsade kunskaper om vilka aktörer på marknaden som är att föredra. Inte sällan har tidigare företag kunden engagerat inom flyttstädning i Lund, dragit vidare eller bytt ägare. Samtidigt finns en rad alternativ som väntar på att städa bostaden! Här finns en av flera aktörer inom flyttstädning i Lund.