Flytande plattform

Vem minns inte alla de badleksaker man varit i kontakt med genom åren? Från att man lekte med sin första badboll tills dess man fick upp ögonen för allt ifrån gummibåtar till luftmadrasser. Utbudet badleksaker har växt explosionsartat under senare år och man kan frekvent se hur nya artiklar kommer ut i butikerna. Det är inte längre fråga om badankor som enda alternativ. Tvärtom kan man hitta såväl små som stora leksaker för alla åldrar.

Uppblåsbara badleksaker

Om man skall göra en uppdelning av olika sorters badleksaker, kan det vara smidigt att dra gränsen mellan vanliga badleksaker och uppblåsbara alternativ. De senare kan ha en rad olika funktioner som man inte alltid tänker på. Det finns badleksaker som är till för att fungera som hjälpmedel när barn eller vuxna önskar lära sig att simma. Dessa överbryggar avståndet från lek till allvar och gör simträningen till en rolig upplevelse. Därtill finns uppblåsbara båtar och djur vilka är till för att agera farkoster i vattnet. Dessa finns i många olika varianter där vissa framförallt är till för lek, medan andra kan användas som tillfälliga roddbåtar.

Här finns badleksaker för barn och vuxna! Allt som rör bad går att införskaffa via nätet. Det större och unika utbud som finns tillgängligt via nätbutikerna är svårt att hitta i vanliga butiker. Orsakerna till detta kan vara många, men faktum är att man via webbutiker har möjlighet att beställa hem såväl klassiska som mycket uppseendeväckande badleksaker.

En av de största badleksakerna som finns tillgänglig på marknaden är en uppblåsbar flamingo. Det rör sig nu inte om en badleksak som går att få plats med i en liten pool bakom huset. Tvärtom krävs nästintill öppna vatten för att man skall kunna sjösätta denna koloss! Med en maximal höjd av 279 cm och en yta som motsvarar 474×426 cm, är det en pjäs som inte går obemärkt förbi. Denna badleksak kan fungera som festlokal för mindre sällskap som vill komma ut på sjön en stund. Med inbyggd kyl finns alla möjligheter att luta sig tillbaka och uppleva sommarvärmen på ett sätt som få andra varit med om. Att en bra pump krävs för att fylla denna stora badleksak med 3500 liter luft, är ingen överraskning. Det gör också arbetet med att tömma ut luften enklare än annars.